Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Logotip Transit Center je kombinacija simbola in besedila. Logotip tranzitnega centra je sestavljen iz pravilnega šestkotnika, v katerem sta skriti črki T in C. Ti črki simbolizirata ime podjetja Transit Center. Beseda Transit ima tu ključni pomen. Naše podjetje je že od samega začetka povezano s prodajo delov za Ford Transit. Beseda Center pomeni središče, tj. kraj, kjer lahko najdete vse dele, ki jih potrebujete za svoje vozilo. Logotip Transit Center je na voljo v dveh različicah: uradni - simbol je na vrhu, in alternativni - simbol je na levi strani. Alternativno različico logotipa uporabljamo na strani trgovine.

Logotip Transit Center

Podjetje Transit Center s svojim edinstvenim logotipom in značilnimi barvami izstopa od konkurence. Logotip podjetja prikazuje oranžni napis TC, ki spominja na zobato kolo v modernistični zasnovi in je nameščen v pravilnem šestkotniku. S tem motivom namigujemo na moč, vzdržljivost in nenehne inovacije v avtomobilskem svetu. Logotip Transit Center je bilo mogoče videti na številnih projektih, ki smo jih izvedli - na kombijih in dirkalnikih. Barve, s katerimi se identificiramo, so oranžna, črna in siva.

Pomen barv v TC

Oranžna barva simbolizira energijo, optimizem in podjetniški duh, ki so neločljivo povezani z našo filozofijo. Ta barva pritegne pozornost, je povezana z inovativnostjo in izraža našo nenehno težnjo po nenehnih izboljšavah. Črna pa je povezana z eleganco, strokovnostjo in samozavestjo. V našem podjetju pomeni, da skrbimo za vsako podrobnost in si prizadevamo izpolnjevati najvišje standarde kakovosti in storitev za stranke. Siva simbolizira trdnost in stabilnost, kar je še posebej pomembno v avtomobilskem sektorju, kjer sta zanesljivost in zanesljivost ključnega pomena.

V Transit Center združujemo te tri barve in tako ustvarjamo edinstveno in nepozabno izkušnjo za naše stranke. Osredotočamo se na pozitivno vzdušje, ki nas motivira za nadaljnjo rast, hkrati pa našim strankam zagotavlja občutek varnosti in zaupanja. Vabimo vas k sodelovanju s podjetjem Transit Center - zanesljivim partnerjem v svetu delov za dostavna vozila. Skupaj lahko dosežemo izjemne rezultate in prispevamo k uspehu vašega podjetja!
 
Vnesite ključno besedo
Napredno iskanje
Transit Center in Europe