Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CONNECT MK2

transitconnectmk2

V letu 2014 je Ford Transit Connect MK2 osvojil mednarodni naslov Van of the Year. Ta model, tako kot vsak novi Ford, je zasnovan za opravljanje določenih nalog. Tokrat smo uporabili moč prejšnje verzije MK1, kot so trajnost, praktičnost in zanesljivost in v kombinaciji z veliko večji tovorni prostor.Ford Transit Connect MK2 je pridobil skupino zadovoljnih strank.

hotwheels Ogromen izbor bencinskih motorjev in dizelskih motorjev bo zagotovo zadovoljen s potrebami voznikov. Modeli Ford Transit Connect MK2 uporabljajo ročne menjalnike (5 ali 6 hitrosti). Poleg tega ima naročnik tudi izbiro šeststopenjskega avtomatskega menjalnika, zaradi katerega je Fordovo zgorevanje le 3,9 l/100 km.

Zelo velik izbor dodatne opreme zagotavlja zabavo, varnost in povezljivost s svetom. Našli bomo, med drugim, Ford SYNC z glasovnim nadzorom, ki vam omogoča, da sprejemate in sprejemate klice z enostavnimi glasovnimi ukazi. Sistem Active City Stop, ki je namenjen preprečevanju trčenj pri nizkih hitrostih, zagotavlja varnost voznikov in potnikov.

Ford Transit Connect MK2 se proizvaja v več telesnih slogih. Vključujemo klasični model dostave, verzijo Tourneo in Grand Tourneo. Dobavne verzije so na voljo v dveh dolžinah: L1 s 3m tovornim prostorom 3 in L2 s površino 3,7 m3.

Transit Tourneo MK2 ima zelo dobro voznost in notranjost je izjemno funkcionalna in udobna. Ta model v testih trka Euro NCAP je dosegel najvišjo oceno s 5 zvezdicami, kar samo potrjuje njegovo varnost. Zahvaljujoč uporabi najnovejših tehnologij in sodobne stilistike, ki se nanašajo na Fordove osebne modele, Ford Transit Connect MK2 je eno od najbolj izbranih malih dostavnih vozil in minivanov ne le v Evropi, temveč po vsem svetu.

zapraszamy

Hitro iskanje
 
Vnesite ključno besedo
Napredno iskanje