Your browser does not support JavaScript!


Transit Center - pregledi, mnenja

Mnenja so eden najpomembnejših dejavnikov, na podlagi katerih se stranke odločajo o nakupu. Pomembne so ocene izdelkov in podjetij. Raziskave kažejo, da stranke veliko pogosteje podajo negativne povratne informacije, da bi izrazile svoje nezadovoljstvo, kot pa pozitivne povratne informacije, kadar so z naročilom zadovoljne. V tem članku boste izvedeli, na kakšni podlagi delujejo ocene izdelkov v naši spletni trgovini in kako lahko ocenite določen izdelek.

Transit Center ocene delov

Vsak izdelek v naši trgovini ima svojo posamezno stran, na kateri so prikazani: cena, slike izdelka, blagovna znamka, ocena, mnenja kupcev in kratek opis, ki vam pomaga pri ujemanju izdelka z vašim vozilom. Večino informacij dopolni naše osebje v fazi dodajanja izdelka v ponudbo trgovine. Ocena izdelka je povprečje ocen, ki so jih podale stranke, ki so izdelek kupile. V zavihku povratne informacije pa so predstavljene besedilne ocene strank, ki so delile svoje izkušnje po namestitvi naročenega dela v svoje vozilo. Mnenja o izdelkih Transit Center so prikazana v različnih jezikih, saj imamo spletne trgovine v 22 evropskih državah.
Ford Transit MK3 zavorni boben

Kako lahko oddam mnenje o izdelku na portalu Transit Center?

Pogoj za izdajo mnenja o izdelku v naši spletni trgovini je, da ste zadevno blago predhodno kupili. Mnenja, ki so predstavljena na strani izdelka, so mnenja resničnih kupcev. Nekaj tednov po odpremi naročenih delov ford transit pošljemo stranki elektronsko sporočilo s prošnjo za povratno informacijo. To je za nas dragocen vir informacij o kakovosti izdelka in stopnji zadovoljstva strank. Po najboljših močeh se trudimo, da bi vključili le izdelke s povprečno oceno min. 4,0 na petstopenjski lestvici. Tako je za dodajanje mnenja o izdelku v naši spletni trgovini treba kupiti zadevno blago in prejeti e-pošto s povezavo za izdajo mnenja.

Najbolje ocenjeni deli v Transit Center

Najbolje ocenjeni izdelki v trgovini Transit Center so deli, ki ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Posebej velja omeniti dele Trateo, ki so visokokakovostni nadomestni deli. Kupci pogosto poudarjajo, da ponujajo kakovost, ki je podobna kakovosti originalnih delov, po privlačni ceni. Med pogosto navedenimi prednostmi so tudi kakovostna izdelava, dobro prileganje za vgradnjo v vozilo in uporaba kakovostnih materialov v proizvodnji. Postali smo uradni distributer delov Trateo v Evropi, da bi strankam zagotovili preverjene nadomestne dele po ugodni ceni.
Ford Transit MK7 ogledalo

Med dobro ocenjenimi deli za dostavna vozila so tudi originalni izdelki. To so popolnoma enaki deli, ki so vgrajeni v vozila na proizvodnih linijah. Naša ponudba vključuje originalne dele za dostavna vozila, ki niso več v proizvodnji. To so prave avtomobilske redkosti v svetovnem merilu, ki strankam omogočajo prenovo starodobnih vozil ali celo popravilo starih avtodomov.

Transit Center - pregledi

Mnenja o našem podjetju so prav tako zelo pomembna. Gre za izredno obsežno vprašanje, ki zajema postopek nakupa, stik z zaposlenimi, obdelavo naročila, pakiranje in pošiljanje blaga ali celo pritožbeni postopek. Zavezani smo k nenehnemu razvoju in prilagajanju naše trgovine pričakovanjem strank. Glavni vir informacij glede mnenj o tranzitnem centru je vizitka našega podjetja na Googlovih zemljevidih. Povprečna ocena našega podjetja v zadnjih nekaj letih je 4,8/5,0, vsak dan pa se trudimo, da bi dosegli še boljši rezultat.
Transit Center Google Maps

Vas zanimajo deli za dostavna vozila? Vabimo vas, da izkoristite ponudbo našega podjetja. Visokokakovostni deli in profesionalna obravnava naročil so naše prednosti, ki jih najbolje dokazujejo povratne informacije o podjetju Transit Center in naših izdelkih.

Ali veste, da ...?

Naši drugi članki na našem blogu