Your browser does not support JavaScript!


Dobrodošli na spletni strani TRANSIT CENTER

Dobrodošli v TRANSIT CENTER in vabimo vas, da kupite nove in rabljene dele za Ford Transit. Smo največje skladišče delov, specializiranih za avtomobile Ford, in natančneje v dostavnih vozilih, kot je Ford Transit. TRANSIT CENTER je na tržišču od leta 1996, od takrat smo nenehno razširili našo ponudbo, zahvaljujoč kateri se zdaj lahko pohvalimo s prvotnimi deli proizvajalca in rezervne dele najvišje kakovosti, ki pogosto prevladajo nad prvotnimi deli.

V ponudbi naše spletne trgovine boste našli le 90% vseh delov, ki jih trenutno imamo na zalogi. To je med drugim posledica pomanjkanja časa za katalogizacijo vseh delov in njihove ogromne količine. Novi izdelki iz skladišča se vsak dan pojavijo v ponudbi prodajaln. Če imate težave pri iskanju dela za vaš Ford Transit, se obrnite na nas: deli@transitcenter.si, naši zaposleni vam bodo zagotovo pomagali najti dele in zagotoviti informacije o njegovi razpoložljivosti.

Vsi deli, kupljeni v naši spletni trgovini, pošiljajo po kurirju.Glavna ideja podjetja TRANSIT CENTER je trgovina, ki ponuja nove dele, ki se uporabljajo za vse Ford Transitove modele od MK2 do MK8 in avtomobilske storitve za to blagovno znamko. TRANSIT CENTER nenehno zbira izkušnje z izgradnjo rallya in dirkalnih avtomobilov, ki uspešno tekmujejo v RallyCrossu, Driftu in drugih rasah ne samo na Poljskem, ampak tudi po vsej Evropi. TRANSIT CENTER MotorSport (www.wicikmotorsport.com) je postal slavni po vsem svetu predvsem zaradi izgradnje prvega dostavnega vozila na svetu za Drift, ki je bil Ford Transit MK7. Oglejte si videoposnetke iz prikaznih pogonov v tem avtomobilu tukaj.

Vabimo vas, da se seznanite s ponudbo TRANSIT CENTER in vam želimo veliko uspešnih nakupov in brezhibno uporabo v komercialnih vozil Ford.

DemoCars

Shop

Shop