Your browser does not support JavaScript!

Other Brands

Druge znamke

Spletna trgovina z deli za Ford Transit, Connect, Custom in Courier.


Podjetje Transit Center že 20 let prodaja dele za Ford Transit in druga Fordova dostavna vozila, kot so Ford Transit Custom, Ford Transit Connect in Ford Transit Courier. Prodajamo nadomestne dele in originalne dele Ford. Deli za Ford Transit, ki so na voljo v naši spletni trgovini, so bili skrbno izbrani med izdelki, ki so na voljo na trgu. Osredotočamo se na kakovost in zadovoljstvo strank ter nenehno širimo svojo ponudbo z novimi deli za Ford Transit, Custom, Courier in Connect. Na voljo imamo nove dele za Fordova dostavna vozila, ki jih že več let ne proizvajajo več, pa tudi za nove modele. Fordovi kombiji so naša strast, ki jo razvijamo že več kot 25 let. Ponudba trgovine Transit Center vključuje široko paleto delov za ford transit - od majhnih vijakov do celotnih prednjih delov in motorjev.

Nadomestni deli za ford transit

Nadomestni deli za ford transit so priljubljena alternativa originalnim delom. Nadomestni deli so skupina izdelkov, ki se najpogosteje uporablja za vse vrste popravil Fordovih dostavnih vozil. Rezervni deli za ford transit se razlikujejo po ceni, kakovosti izdelave in kraju proizvodnje. Zaradi široke ponudbe nadomestnih delov, ki so na voljo na trgu, je izbira za stranke lažja. Nekatere bo zanimala najcenejša, začasna rešitev, drugi pa bodo iskali rezervne dele za ford transit vrhunske kakovosti. Rezervni deli so cenejši od originalnih. Hkrati pa lahko, če jih kupite pri zanesljivem viru, kot je Transit Center, računate na primerljivo kakovost izdelave in vzdržljivost. Rezervni deli za ford transit imajo še eno veliko prednost - so široko dostopni. V primeru podjetja Transit Center so na voljo na polici. Smo uradni distributer izdelkov Trateo - rezervnih delov ford transit, katerih kakovost je blizu originalu.

Originalni deli za Ford Transit

Naša ponudba vključuje nove originalne dele za Ford Transit, pa tudi rabljene dele, ki izvirajo iz demontaže. Če se odločite za originalne izdelke, lahko računate na najvišjo kakovost in ustreznost za vaše dostavno vozilo. Originalni deli za Ford Transit so večinoma popolnoma enaki delom, ki se v dostavna vozila vgradijo v proizvodnem procesu. Uporaba originalnih delov vam omogoča izpolnjevanje garancijskih pogojev za dostavna vozila, ki jih je predpisal proizvajalec. Originalni deli za ford transit se večinoma proizvajajo v Turčiji, Urugvaju, na Kitajskem ali celo na Poljskem. Originalni del se od nadomestnega loči po tem, da je praktično na vsakem delu Fordov logotip. Vabimo vas, da nakupujete v Transit Center.


Transit MK9
2019 -
Transit MK8
2013 - 2019
Transit MK7
2006 - 2013
Transit MK6
2000 - 2006
Transit MK5
1994 - 2000
Transit MK4
1991 - 1994
Transit MK3
1986 1991
Transit MK2
1978 - 1986
Transit MK1
1965 - 1978
Connect MK3
2021 -
Connect MK2
2013 - 2021
Connect MK1
2002 - 2013
Custom
2018 -
Custom
2012 - 2018
Courier
2014 -
manufacturers-logotype